Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η 25η Μαρτίου στη Ν. Καλλικράτεια- ΦΩΤΟ-

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στη Νέα Καλλικράτεια.

Το πρωί τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Μετά τον πανηγυρικό που εκφώνησε εκπαιδευτικός και το πέρας της δοξολογίας, στο μνημείο των ηρώων εψάλει η επιμνημόσυνος δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων.

Στη Νέα Καλλικράτεια παραβρέθηκε και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

"Η πορεία των Ελλήνων στην ιστορία είναι γεμάτη από αγώνες και θυσίες για την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία.
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπαγορεύει, όλα όσα μπορεί να καταφέρει ο Ελληνισμός, όταν προχωρά ενωμένος στο στόχο του με αγάπη για την πατρίδα και τις αξίες της.
Με συλλογική συνείδηση, ισχυρή θέληση, σεβασμό στους θεσμούς και κρατώντας σταθερά το μήνυμα της ελπίδας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μπορούμε να κάνουμε πράξη, όσα οραματιζόμαστε και να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης και ευημερίας.
Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα