Τρίτη, 07 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση της Ε.Α.Υ. Χαλκιδικής με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολόπουλο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής συναντήθηκε με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο κατά την επίσκεψη του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής. Αφού τον καλωσόρισαν στη Χαλκιδική και του ευχηθήκαν καλή δύναμη στα καθήκοντα του, έκαναν μαζί του μια ενδελεχή συζήτηση για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η Χαλκιδική.

Οι αστυνομικοί επεσήμαναν ιδιαίτερα στην ανάγκη για καλοκαιρινή ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό, τονίζοντας του παράλληλα ότι παρόλο που έχουν συμπεριληφθεί στις Υπηρεσίες που προβλέπεται να ενισχυθούν, μέχρι σήμερα η μόνη ενίσχυση που έχει προβλεφθεί είναι πενήντα (50) δόκιμοι οι οποίοι αναμένονται.

Οι αστυνομικοί τόνισαν στον ίδιο αλλά και στο Επιτελείο του στις μεγάλες αποστάσεις που καλείται να καλύψει κάποιο περιπολικό και στην Κασσάνδρα, στη Σιθωνία, στην Αρναία το πλήθος των περιστατικών αλλά και την μεγάλη επεκτασιμότητα λόγω εύκολης πρόσβασης στη Ν. Καλλικράτεια και στα Ν. Μουδανιά. Του κατάθεσαν υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο ζήτησαν την ενίσχυση του Α. Τ.Καλλικράτειας- Α.Τ.Μουδανιών- Α.Τ.Κασσάνδρας- Α.Τ.Σιθωνίας- Α.Τ.Αρναίας - Α.Τ. και Τ.Α. Πολυγύρου με τουλάχιστον τρεις (3) αστυνομικούς στο κάθε Τμήμα. Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ανέφερε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη όσα του τέθηκαν αλλά και όσα ανέφεραν στο σχετικό Υπόμνημα και με το που γυρίσει στην Αθήνα άμεσα θα κοιτάξει το θέμα με τον Αρχηγό, ενημερώνοντας παράλληλα και τον αρμόδιο Υπουργό.

Η Ένωση Αστυνομικών δεν θα σταματήσει όλες τις επαφές που χρειάζονται να γίνουν μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα ενίσχυσης των Τμημάτων της Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Αρχοντόπουλος ανέφερε:

"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρούμε την θερινή περίοδο στην Χαλκιδική όπως γνωρίζουμε πολύ καλά την αποδεδειγμένη αξία των συναδέλφων της Χαλκιδικής, το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, όσο και τη διάθεση προσφοράς παρά τις όποιες δυσκολίες.
Αντικειμενικά η στήριξη και η ενίσχυση για την καλοκαιρινή περίοδο θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα καλύτερα στα καθήκοντα μας καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις στο επίπεδο της ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των μονίμων κατοίκων της Χαλκιδικής".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα