Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του βουλευτή Χαλκιδικής Ι. Γιώργου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.

Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε εκ νέου από μέρους μου για τα παρακάτω θέματα:
- Τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής – κυρίως κατά τους θερινούς μήνες – και την απαραίτητη ενίσχυσή της.

- Την αναγκαιότητα λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, το οποίο έχει παύσει τη λειτουργία του από το 2013, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της Ανατολικής Χαλκιδικής και της Αμμουλιανής.

- Το ζήτημα που δημιουργείται στους υπηρετούντες αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών της Ορμύλιας, σε περίπτωση που ανασταλεί η λειτουργία του.

Στο τέλος της συζήτησης, ο υπουργός επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναγνωρίζοντας παράλληλα την κρισιμότητα των προαναφερθέντων τιθέμενων θεμάτων.

"Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, με τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να πλησιάζουν, η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα συνεχίζεται στηρίζοντας τα προβλήματα της Χαλκιδικής και των συμπολιτών μας" ανέφερε ο κ. Γιώργος.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα