Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μποτιλιάρισμα, τροχαία και μια αεροδιακομιδή κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Σαββακύριακου

Σημειωτόν, κινούνταν τα οχήματα μέχρι αργά το βράδυ στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανίων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.  

Με χαμηλές ταχύτητες, διεξήχθη η επιστροφή των εκδρομέων και από τον Πολύγυρο, στο ύψος των Βασιλικών.  

Η επιστροφή από την Εγνατία οδό, παρουσιάζει αυξημένη κίνηση μέχρι και αυτή την ώρα, δίχως όμως σοβαρά προβλήματα, ενώ λίγη υπομονή χρειάζεται να "επιδείξουν" οι οδηγοί και στα διόδια Μαλγάρων όπου έχουν σχηματιστεί μικρές ουρές οχημάτων.  

Τρεις συγκρούσεις οχημάτων, σημειώθηκαν νωρίτερα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανίων, στο ρεύμα προς Χαλκιδική. Καραμπόλα με 6 ΙΧαυτοκίνητα σημειώθηκε μετά την Καρδία. Στις δύο συγκρούσεις αναφέρθηκαν μόνο υλικές ζημίες και στη μια σύγκρουση, υπήρξε ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή ενός 6χρονου αγοριού από τροχαίο που σημειώθηκε στη βόρεια Χαλκιδική. Το αγοράκι επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με συγγενή του. Το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος κκλήθηκε και τον παρέλαβε από τον Πολύγυρο και τον μετέφερε στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα