Τρίτη, 30 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το Δημαρχείο Πολυγύρου γέμισε χαρά την παραμονή των Χριστουγέννων. Παρά τη βροχή, μικροί και μεγάλοι διατήρησαν ζωντανό το αγαπημένο έθιμο, μεταφέροντας το πνεύμα των γιορτών στην καρδιά της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, υποδέχτηκε με χαρά παιδιά, τη Φιλαρμονική του Δήμου και μαθητές από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ, οι οποίοι του είπαν τα κάλαντα, χαρίζοντας συγκίνηση και χαμόγελα.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών: «Οι φωνές των παιδιών γεμίζουν τις γειτονιές με φως, χαμόγελα και την πιο όμορφη υπόσχεση των γιορτών: την ελπίδα. Σας ευχαριστώ που κρατάτε ζωντανά τα έθιμά μας και που με την αγνότητά σας κάνετε τον κόσμο μας πιο ζεστό και ανθρώπινο».

Μια στιγμή που μας θυμίζει ότι η χαρά μεγαλώνει όταν τη μοιραζόμαστε, προσφέροντας σε όλους ζεστασιά και εορταστική διάθεση.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα