Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν 6 άτομα για κλοπές στη λαϊκή αγορά των Ν. Μουδανιών

Ειδική αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στα Νέα Μουδανιά από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου των κλοπών από πολίτες σε χώρους λαϊκών αγορών. 

Στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης, συνελήφθησαν σε δύο περιπτώσεις, συνολικά 6 άτομα (πέντε γυναίκες και ένας άνδρας), υπήκοοι Βουλγαρίας, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές από πολίτες σε χώρους λαϊκής αγοράς.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις γυναίκες ηλικίας 40, 21 και 17 ετών, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν από την κατοχή 72χρονου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ένας 37χρονος συνεργός τους που είχε φροντίσει για τη μεταφορά τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς.

Στην κατοχή των παραπάνω συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.630 ευρώ, των 137 δολαρίων αλλά και χρηματικά ποσά σε χαρτονομίσματα Ρουμανίας, Ισραήλ, Βουλγαρίας, Σερβίας και Βραζιλίας, προερχόμενα από την τέλεση κλοπών.    

Στη δεύτερη περίπτωση, από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν δύο γυναίκες ηλικίας 24 και 19 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον ίδιο χώρο λαϊκής αγοράς, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, αφαίρεσαν από την κατοχή 63χρονου, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα