Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

To Δημοτικό Σχολείο Ν.Ποτίδαιας στη βιωματική δράση της Εφορίας Αρχαιοτήτων

Μαθητές και οι γονείς της Δ΄, Ε, και Στ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ποτίδαιας συμμετείχαν στην βιωματική εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Ποτείδαια-Κασσάνδρεια-Ν Ποτίδαια- Οι μεταμορφώσεις μιας πόλης αποίκων και προσφύγων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα», που διοργάνωσε η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγίου Όρους με το Δημοτικό Σχολείο Ν Ποτίδαιας.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σχολ Σύμβ. Ε. Κελεσίδης, ο Σχολ. Σύμβ. Γεώργιος Μπότσας, η Σχολ. Σύμβλ. Προσχολικής Αγωγής Ρ. Μαρτίδου, οι Διευθυντές όμορρων σχολείων, ο Πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής ΠΕ και Δημ.Σύμβουλος κ. Κουτσομούκης Κων/νος,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Ποτίδαιας κ. Καραγιάνης Γεώργιος,τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων καθώς και γονείς.

Η εκπαιδευτική δράση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ν Ποτίδαιας και στο Βυζαντινό διετείχισμα.

Συντονίστρια ήταν η Δρ Γεωργία Στρατούλη, Προϊσταμένη τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων Αρχαιογνωστικής Έρευνας και Μουσείων ΕΦΑ Χαλκιδικής και Αγίου Όρους.

Συντελεστές :Κώστας Παπαστάθης-Δημήτρης Μπιτζικόπουλος: Αρχαιολόγοι

Κατερίνα Χήρα: Αρχαιολόγος Μουσειοπαιδαγωγός

Δέσποινα Ιακωβίδου: Σχεδιάστρια.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα