Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια της Γενικής Έκθεσης “Χαλκιδική EXPO 2017” στα Ν.Μουδανιά -ΦΩΤΟ-

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της Γενικής Έκθεσης “Χαλκιδική EXPO 2017” στην προβλήτα των Ν.Μουδανιών. Η έκθεση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου και το ωράριο λειτουργίας είναι 20:30 με 01:00.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στον νομό Χαλκιδικής, η οποία πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

 

 Χθες το βράδυ μετά τον αγιασμό η ορχήστρα της Φιλαρμονικής Ν.Μουδανιών διασκέδασε επισκέπτες, δημότες και συμμετέχοντες με ελληνικά και ξένα κομμάτια. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί από το τμήμα “Χορευτικό της παρέας” του Π.Σ. “Ο ΦΑΡΟΣ” και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών ποντιακών χορών από τον Σύλλογο Ποντίων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ” Ν.Μουδανιών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης 20:30 – 01:00 // Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

- Σχολή χορού “JUDIT”, παρουσίαση τμημάτων σύγχρονου χορού

- Ο Α.Σ "Πρωτέας" με zumba instructor τις Λίλα Δαναμπαση & Άσπα Κομνηνου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νέων Συλάτων με zumba instructor την Μάρθα Κατσαμιρα, θα παρουσιάσουν zumba σε ρυθμούς αεροβικους, λάτιν, αραβικούς και oriental με ελληνικά και ξένα τραγούδια !!!!

- DANCE ACADEMY παρουσίαση ZUMBA FITNESS

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

- Α.Σ ΑΡΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ & Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, επίδειξη πολεμικών μαχητικών τεχνών TAE KWON DO – I.T.F, KICK BOXING, MMA.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

- Συναυλία με τους Χρήστο Δαλαμπίρα και τους Αφοί Τσικούρη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα