Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις στο Δήμο Πολυγύρου για ρύθμιση χρεών

Ανάσα για τα οικονομικά εκατοντάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που οφείλουν στους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, αποτελεί η ευνοϊκή ρύθμιση χρεών σε έως και 100 δόσεις.

Για τις οφειλές στον Δήμο Πολυγύρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις από την Τετάρτη 16 Αυγούστου έως και τις 31 Νοεμβρίου στην ταμειακή υπηρεσία.

Ο Δήμος Πολυγύρου καλεί τους πολίτες να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες για ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών τις οποίες προσφέρει ο ν. 4483/2017.

Ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν οφειλές προς τον δήμο Πολυγύρου θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αιτήσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση στην ταμειακή υπηρεσία, που στεγάζεται στο ισόγειο Δημαρχείου. Για πρόσθετες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 23713 50741 και 2371350789.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα