Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απίστευτη τραγωδία: Σκοτώθηκε 24χρονος φίλος του ΠΑΟΚ από τη Χαλκιδική

Στο πένθος βυθίστηκε η Μεταμόρφωση καθώς ένα 24χρονο παλικάρι βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση από νερόμυλο στην περιοχή των πηγών της Κρύας, στη Λειβαδιά.

 

Λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο 24χρονος φίλος του Δικεφάλου βρήκε τραγικό θάνατο. Ο άτυχος νέος είχε ταξιδέψει στην πόλη της Βοιωτίας, προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα και μαζί με εκατοντάδες οπαδούς του Δικεφάλου που έφτασαν από νωρίς είχε βρεθεί στις ταβέρνες της περιοχής.

 

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο 24χρονος μπήκε στο εσωτερικό του νερόμυλου, όπου έχασε την ισορροπία του κι από την πτώση έχασε ακαριαία τη ζωή του.

 

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε να τον απεγκλωβίσει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Η είδηση έχει βυθίσει σε πένθος το χωριό της Μεταμόρφωσης, απ΄ όπου καταγόταν.

Επίσης όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έσποευσαν κι αυτοί στο σημείο της τραγωδίας, προκειμένου να ενημερωθούν από τις αρχές, ενώ η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Γιώργο Σαββίδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

«Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω άπο όλα έχει άξια η ανθρώπινη ζώη ανεξαρτήτως χρώματος #rip», έγραψε ο υιός του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου. Συλλυπητήρια απηύθηνε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του οπαδού της ομάδας, σήμερα το μεσημέρι στη Λιβαδειά.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!"

 

Aνακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., που έχασε τη ζωή του σήμερα στη Λιβαδειά.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα