Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκη -Ν. Μουδανιών για ακόμη μία εβδομάδα

Οι εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα συνεχιστούν για ακόμη μία εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και  θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

 

Είναι προγραμματισμένες εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και, συγκεκριμένα, από τον Κόμβο Κ12 (κλάδος εξόδου από Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης) έως και τον Κόμβο Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα