Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για κλοπή στο Βατοπέδι

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 25χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 46 και 42 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 5-9-2017 ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι ιδιοκτησίας 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, στο Βατοπέδι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, ο 25χρονος κατηγορείται για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, διότι δήλωσε ψευδώς σε αστυνομική αρχή πριν τη σύλληψή του, ότι βρήκε το πορτοφόλι χωρίς το χρηματικό ποσό.

 

Επίσηςη συνελήφθη χθες  το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα