Παρασκευή, 01 Μαϊος 2026

Ε Επικαιρότητα

Πνιγμός 66χρονης στη Σάνη

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Σάνη της Κασσάνδρας μια 66χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


🎞️ Την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Χαλκιδική των Προσφύγων – Από τις φλόγες της μνήμης… στις ρίζες του αύριο» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας το Σάββατο 2 Μαΐου στις 20:30 στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα