Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Στον Έβρο πιάστηκαν οι δραπέτες Τούκροι των Φυλακών Κασσάνδρας

Στον Έβρο συνελήφθησαν τα ξημερώματα οι δύο Τούρκοι ισοβίτες που δραπέτευσαν από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας την περασμένη Πέμπτη.


Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, περίπου στις 4 τα ξημερώματα τους εντόπισαν πεζούς, στην περιοχή Μοναστηράκι, όπου προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι δύο Τούρκοι 24 και 33 ετών είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για παράνομη μεταφορά μεταναστών.


Την περασμένη Πέμπτη είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τις φυλακές. Οι δύο άνδρες εκτελούσαν εργασίες στο λαχανόκηπο, όταν διέφυγαν της προσοχής των σωφρονιστικών υπαλλήλων και κατάφεραν να αποδράσουν.

Οι δύο Τούρκοι είχαν μεταφερθεί στις φυλακές Κασσάνδρας από τη Χίο. Ο 24χρονος τον Μάρτιο του 2017 ενώ ο 33χρονος τον Ιούλιο.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα