Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χιονιάς έρχεται στη Χαλκιδική -Δείτε τους χάρτες

Ο χιονιάς έρχεται και στη Χαλκιδική και σύμφωνα με τις προγνώσεις πολλές περιοχές του νομού, ακόμα και στα πεδινά, θα ντυθούν στα λευκά. 

 

Ήδη τη Δευτέρα στα ορεινά της βόρειας χώρας και σε ημιορεινές περιοχές -σε υψόμετρο 500 με 700 μέτρων- σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

 

Την Τρίτη θα πέσει κατακόρυφα η θερμοκρασία κατά 8 με 10 βαθμούς. Θα πέσουν χιόνια σε όλα τα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας με χαμηλό (κάτω από 300 μέτρα) υψόμετρο, σε ημιορεινές περιοχές (υψόμετρο 300-500 μέτρων) της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας. Στην Αττική και στα βόρεια προάστια πιθανότατα θα χιονίσει τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

 

Στη βόρεια Χαλκιδική, την Τρίτη το πρωί πολλές περιοχές θα ξυπνήσουν στα λευκά, ενώ μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όπως φαίνεται στους χάρτες,  οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν ακόμα και σε περιοχές της Σιθωνίας και της Κασσάνδρας, ενώ το Άγιο Όρος θα ντυθεί κι αυτό στα λευκά. 

 

Στις περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης τα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν από την Τετάρτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις, καθώς το κύμα κακοκαιρίας θα κινηθεί νοτιότερα.  

halkidikinews.gr/toukairou.com

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα