Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Πολυγύρου εκσυγχρονίζει δεκαπέντε παιδικές χαρές

Στην ανακαίνιση, βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό δεκαπέντε υφιστάμενων παιδικών χαρών στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες προχωρά ο Δήμος Πολυγύρου και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο ηλεκτρονικός διεθνής ανοιχτός μειοδοτικός διαγωνισμός για την προμήθεια του εξοπλισμού.

 

Η προμήθεια αφορά κούνιες παιδικής χαράς, τραμπάλες, τσουλήθρες, εξοπλισμό αναρρίχησης, πάγκους και καθίσματα, δοχεία και κάδους απορριμμάτων, φωτιστικά σώματα, επενδύσεις δαπέδων,  σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πολυγύρου. Ο  συνολικός προϋπολογισμός της αναβάθμισης των παιδικών χαρών ανέρχεται στο ποσό των 258.592,08 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

 

Στόχος του Δήμου είναι οι δικές χαρές να είναι λειτουργικές και ασφαλείς χώροι αναψυχής για όλες τις ηλικίες. Ο εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί έχει μελετηθεί,  ώστε να παρέχει μία πληθώρα δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, καθώς επίσης και να συμβάλει στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.

 

Οι παρεμβάσεις αφορούν τις εξής παιδικές χαρές:

  • στη Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου στο Πάρκο Ηρώων, στην Όλυνθο, στο Ταξιάρχη, στα Βράσταμα, στον Άγιο Πρόδρομο, στη Γερακινή και στο Παλαιόκαστρο.

  • Στη Δημοτική Ενότητα Ανθεμούντα στα Δουμπιά, στη Βάβδο και στο Γαλαρινό.

  • Στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων στη Μαραθούσα, στη Κρήμνη, στο Γεροπλάτανο

  • Στη Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας στο Βατοπέδι και στα Ψακούδια.


halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα