Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική: Βιώσιμος τουρισμός σε Βιετνάμ, Κιργιστάν και Κίνα

Διεθνή Συνάντηση Εργασίας τον τομέα του βιώσιμου τουρισμού στο Βιετνάμ, στο Κιργιστάν και στην Κίνα φιλοξένησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

 

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ που υλοποιεί το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Μέσω του προγράμματοςε, το εκπαιδευτικό ίδρυμα αποσκοπεί στη μεταφορά τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού στις παραπάνω χώρες. 

 

Συντονιστής ήταν ο Καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Αηδόνης, καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και χαιρέτησε τους συμμετέχοντες ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής. Γωάννης Γιώργος.

 

Ο Γρηγόρης Τάσιος μαζί με τον Γεώργιο Μπρουτζά και την Τάνια Ακριτίδου από τον Τουριστικό Οργανισμό παρουσίασαν στοιχεία για την τουριστική ανάπτυξη στην Χαλκιδική και τις δράσεις του Οργανισμού.

 

Η βιετναμέζικη αποστολή ενδιαφέρθηκε για την ανάπτυξη και την προβολή της Χαλκιδικής που προωθεί ο Οργανισμός και συζήτησαν ζητήματα σύναψης σχέσεων ευρύτερης συνεργασίας στα θέματα του τουρισμού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα