Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλείνει την Τρίτη η Μουδανιών λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης

Κλειστή θα είναι την ερχόμενη Τρίτη 24 Οκτωβρίου η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, καθώς θα πραγματοποιηθεί η Γενική Δοκιμαστική Παρέλαση μηχανοκίνητων τμημάτων του Στρατού στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

 

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα εφαρμόσει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

1) Κατά τις ώρες 07.00΄- 17.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως  ακολούθως:

(α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:

 Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

(β) Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη:

Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο,  μέσω Ν. Ρυσίου, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση αεροδρομίου, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης,Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα