Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θεμελιώθηκε το 4ο νηπιαγωγείο Ν. Καλλικράτειας -ΦΩΤΟ-

Το 4ο Νηπιαγωγείο Ν.Καλλικράτειας θεμελιώθηκε από τον πρεσβύτερο της ενορίας Ν.Καλλικράτειας, παρουσία του Δημάρχου Ν.Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, του βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά,

Η τελετή έγινε επίσης παρουσία των αντιδημάρχων, Κωνσταντίνου Τσομπανάκη και κΠαναγιώτη Τσικαρίδη, του προέδρου της Δ.Κ.Ν. Καλλικράτειας, Κ.Μπομπότα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Αντρέα Λέλεκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχίας Παπανικολάου, της Σχολικής Συμβούλου Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής, Ραχήλ Μαρτίδου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας AKMH ATE, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρουσία μαθητών και δασκάλων.

 

"Άλλο ένα νηπιαγωγείο προστίθεται στις σχολικές μονάδες που υπάρχουν στο Δήμο μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη θεμελίωση του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας καθώς αποτελεί έναν καινούριο διδακτικό χώρο, με σύγχρονες προδιαγραφές προς όφελος των μαθητών και των δασκάλων τους" ανέφερε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας.. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα