Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρωτιά της Φώφης Γεννηματά στη Χαλκιδική - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Το μεγάλο ρεύμα της Φώφης Γεννηματά στη Χαλκιδική αποτυπώθηκε σήμερα και στην εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει στη διάθεσή του το halkidikinews.gr στα 15 εκλογικά κέντρα της Χαλκιδικής η Φώφη Γεννηματά πήρε 1297 ψήφους, ενώ δεύτερος, ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 427 ψήφους. Ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 161 ψήφους, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 131 ψήφους, ο Γιάννης Μανιάτης με 62 ψήφους, ο Γιάννης Ραγκούσης με 23 ψήφους. 

 

Εξάλλου, στο 50% των καταμετρημένων ψήφων πανελλαδικά, το δίδυμο που ξεχωρίζει από τις εκλογές στο πρώτο γύρο για τον αρχηγό της Kεντροαριστεράς, είναι η Φ. Γεννηματά και ο Ν. Ανδρουλάκης.

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος, δήλωσε: "Κλείδωσε το αποτέλεσμα. Πρώτη η Γεννηματά, δεύτερος ο Ανδρουλάκης, η κυρία Γεννηματά μπορεί να κερδίσει από τον πρώτο γύρο!"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα