Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Αριστοτέλη στην 4η Greek Tourism Expo

Άνοιξε τις πύλες της η 4η Greek Tourism Expo στο Μediteranean Expo Center στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ο Δήμος Αριστοτέλη συμμετέχει δυναμικά με δικό του περίπτερο με στόχο την προβολή της περιοχής, την δημιουργία νέων εμπορικών συνεργασιών μέσω των Β2Β συναντήσεων που έχει προγραμματίσει αλλά και με μεμονωμένους επισκέπτες. 

 

Νέες ιδέες, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες στην GTE 2017, δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγορά τουρισμού και αποτελούν κορυφαίο σημείο συνάντησης για ξενοδόχους, εταιρείες τουρισμού, οργανισμούς και στελέχη τουρισμού. Συμμετέχουν 250 εκθέτες, 150 διεθνείς hosted buyers από 40 χώρες, ενώ κατά την διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν πάνω από 6.500 Β2Β συναντήσεις.

 

Εδώ και ένα μήνα μέσα από συστηματική δουλειά η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ, η οποία έχει ουσιαστικά επωμιστεί την τουριστική προβολή της περιοχής και οι συνεργάτες της, με την βοήθεια επαγγελματιών της περιοχής του Δήμου, ετοίμασαν ένα ολοκληρωμένο πλάνο τόσο στην παρουσίαση του περιπτέρου με διαφημιστικό υλικό, τοπικά προϊόντα, παρουσίαση του συνολικού δυναμικού διαμονής της περιοχής, αλλά και των 18 Β2Β συναντήσεων από 10 διαφορετικές χώρες.

"Συνεχίζουμε δυναμικά με εξωστρέφεια την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, γιατί αυτό οφείλουμε να κάνουμε από την θέση που έχουμε με σεβασμό στον δημότη και στον τόπο"επισημαίνει ο δήμαρχος, Γ.Ζουμπάς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα