Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα “Νεολαία 2017-2027” από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

To Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας με την υποστήριξη του Millenium Education Center & του Δήμου Ν.Προποντίδας διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Χαλκιδική ημερίδα με θέμα “Νεολαία 2017-2027”. Μια δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην πατρίδα μας, τη νεανική ανεργία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Την συμμετοχή των νέων στα κοινά και τις προτάσεις για μια ολοκληρωμένη πολιτική για τους νέους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους επιστήμονες.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με εισηγήσεις ο Γενικός Γραμματέας Δία Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Σύμβουλος Πολιτικής στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο κ. Ηλίας Ιορδανίδης. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ κ. Γιάννης Δελακουρίδης, ενώ τις προτεραιότητες του Συμβουλίου θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος κ. Αρμόδιος Δρίκος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, ο Πρόεδρος του Millenium Education Center κ. Χρήστος Παπακώστας, και ο επικεφαλής της επιτροπής του ΕΣΥΝ Βορείου Ελλάδας κ. Νίκος Χατζηαλέξης.

Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την πρόσκληση το ΕΣΝ και τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ο πιο κοντινός φορέας εξουσίας στον κόσμο πρέπει να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων. 

 

Κατασκευή έργων υποδομής, συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, προώθηση των προϊόντων μας στο εξωτερικό,στήριξη των επαγγελματιών και των νέων επενδυτών είναι λίγα από τα πολλά που μπορούμε να κάνουμε.

 

Το μέλλον ανήκει στους νέους συγχαρητήρια σε όλους για την εκδήλωση


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα