Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Επίσημη δοξολογία για την πρώτη του νέου έτους τελέσθηκε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Πολύγυρο, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας ευλόγησε την πίτα και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος την έκοψε ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Δ. Τζηρίτης και Κ. Ζωγράφου, οι αντιδήμαρχοι Πολυγύρου Χρήστος Βορδός και Δημήτρης Ζαγγίλας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος, Θεολόγος Τζουμαϊλής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Πύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, ο πρόεδρος του Επιμεληγτηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης και άλλοι επίσημοι. 

Κυριάρχησαν οι ευχές για την Πρωτοχρονιά, για μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά. "Το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τον τόπο μας, μια χρονιά ελπίδας, δημιουργίας και ανοδικής πορείας" ανέφερε στο halkidikinews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα