Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για νέες αίσθουσες στο Δημοτικό Σχολείο Καλάνδρας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την προσθήκη τριών νέων αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Καλάνδρας.

Πρόκειται για ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί με ίδιους πόρους του Δήμου Κασσάνδρας και αναμένεται  να λύσει το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου Καλάνδρας.

Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Καλάνδρας, στεγάζονται σε ένα κοινό οικόπεδο συνολικής έκτασης 8.758,68 τ.μ. στην βόρεια είσοδο του οικισμού, σε ανεξάρτητα κτίσματα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε επαφή. 

"Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Βασίλη Κυρίτση που το ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν για την υλοποίησή του καθώς και όλους όσους δούλεψαν για να τα καταφέρουμε"σχολίασε ο αντιδημαρχος, Σπύρος Πούλιος.

 

«Επειδή το Δημοτικό Σχολείο λειτουργεί ως 6θέσιο σχολείο και το παλιό κτίριο δεν επαρκούσε για τις ανάγκες της λειτουργίας του, κατασκευάστηκαν επιπλέον κτίρια. Ωστόσο οι ανάγκες είναι αυξημένες και ο Δήμος θα προβεί στην επέκταση του σχολείου, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να μην ανατιμετωπίζοπυν προβλήματα» είχε δηλώσει στο halkidikinews.gr τον περασμένο Οκτώβριο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός. 

Η ολοκλήρωσή του έργου προβλέπεται στα μέσα του 2019.

 

Στο μεταξύ, ο Δήμος Κασσάνδρας έχει προγραμματίσει κι άλλα έργα για την αναβάθμιση της σχολικής στέγης. Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα