Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Πρόξενου της Βουλγαρίας με τον Αντιπεριφερειάρχη

Με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. Vladimir Pisanchev συνατήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής,  Ιωάννης Γιώργος ,  στο γραφείο του στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Στη συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, οι δύο άντρες  συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Γιώργος επισήμανε ότι τόσο η ολοένα αυξανόμενη ροή Βούλγαρων τουριστών και επενδυτών στη Μακεδονία και ιδιαίτερα στη Χαλκιδική  όσο και το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της περιοχής μα , επιβάλουν την αγαστή   συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο κος Pisanchef  από την πλευρά του τόνισε ότι το ενδιαφέρον των Βούλγαρων πολιτών για διακοπές και επενδύσεις στην  Χαλκιδική συνεχώς αυξάνεται και γι αυτό το λόγο επιθυμεί να έχει προσωπική επικοινωνία με τις αρχές του τόπου. Εξέφρασε  επίσης τη επιθυμία του να συναντήσει στο άμεσο μέλλον τους Δημάρχους των Δήμων της Χαλκιδικής που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος Βούλγαρων τουριστών για να συζητήσουν από κοντά τα  θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν συνεχή  επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις των δύο λαών, έτσι ώστε να διεκπεραιώνονται όλες οι υποθέσεις νόμιμα και με αμοιβαίο όφελος, σε όλους τους τομείς συνεργασίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα