Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική στην τουριστική έκθεση του Μονάχου

Στην τουριστική έκθεση του Μονάχου «FREE 2018», που πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου, συμμετέχει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

 

Στο Μόναχο για την έκθεση βρίσκεται ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού, Γιώργος Μπρουτζάς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων τουριστικών καταλυμάτων Χαλκιδικής, Δημήτρης Χαδαλής και ο πρόεδρος της Ένωσης Camping Χαλκιδικής, Αντώνης Δεληδημητρίου για την προβολή και προώθηση της Χαλκιδικής. 

 

Η γερμανική αγορά ενδιαφέρει ιδιαίτερα τη Χαλκιδική και πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία, σημειώθηκε άνοδος στις διανυκτερεύσεις των Γερμανών κατά 5%. Εξάλλου, μετά από 15 χρόνια η Χαλκιδική μπαίνει ξανά στο χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά, με τη νέα αεροπορική εταιρία Sundair και τη βοήθεια του γκρουπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe. Από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Βερολίνο προς την Θεσσαλονίκη.

 

Τη διεθνή έκθεση «FREE 2018» κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες και συγκεκριμένα το 2016 είχε 122.000 επισκέπτες και το 2017 135.000 επισκέπτες.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα