Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καρμανιόλα ο δρόμος Τρυπητής - Ουρανούπολης -ΦΩΤΟ-

Δεν πρόλαβαν να σιγήσουν οι φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ουρανούπολης με τις κινητοποιήσεις της περασμένης εβδομάδας για τα επικίνδυνα πρανή στο οδικό δίκτυο Τρυπητή- Ουρανούπολη και προχθές Δευτέρα, εργαζόμενοι που πήγαιναν το πρωί στη δουλειά τους, είδαν το "χάρο με τα μάτια τους", όταν βράχια έπεσαν από τα πρανή του δρόμου και πέρασαν ακριβώς δίπλα από το αυτοκίνητό τους.

 

"Ο δρόμος είναι άκρως επικίνδυνος και απαιτούνται άμεσα παρεμβάσεις γιατί θα θρηνήσουμε θύματα. Προχθές λόγω των βροχοπτώσεων κινδύνεψαν συνάνθρωποί μας. Δηλαδή πρέπει να γίνει το κακό για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος;" καταγγέλλει στο halkidikinews.gr o πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ουρανούπολης, Τρύφων Μίτιντζης. 

 

102Οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Ουρανούπολης είχαν τη διαβεβαίωση από την Περιφέρεια ότι τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Ωστόσο όπως επισημαίνει ο κ. Μίτιντζης το θέμα δεν είναι μόνο το κακό οδόστρωμα αλλά υπάρχει το πρόβλημα των κατολισθήσεων.

 

"Σε κάποια σημεία κατά μήκος του δρόμου Τρυπητής - Ουρανούπολης υπάρχουν νεροφαγώματα και ο δρόμος είναι έτοιμος να πέσει προς τη θάλασσα, διότι δεν υπάρχουν σημεία αντιστήριξης. Τα βράχια στα πρανή του δρόμου είναι έτοιμα να ξεκόψουν. Ζητούμε να γίνουν τεχνικά έργα για την ασφάλεια όσων κινούνται στο δρόμο αυτόν και θα είναι πολλοί τώρα το Πάσχα" ανέφερε ο κ. Μίτιντζης.

 

Στο μεταξύ, μηχάνημα του Δήμου Αριστοτέλη επενέβη στο σημείο που έπεσαν τα βράχια και τα απομάκρυνε, όμως το γεγονός αυτό κάνει άμεση και επιτακτική την επέμβαση των αρμοδίων στα πρανή του οδικού δικτύου πριν θρηνήσουμε θύματα. 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα