Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεολαία Γαλάτιστας: "Νεανική Επιχειρηματικότητα & Ηλεκτρονικό Εμπόριο"

Ο Σύλλογος "Νεολαία Γαλάτιστας" σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Χαλκιδικής (Europe Direct Halkidiki) και το φορέα υποδοχής του BUSINESS MENTALITY org, διοργανώνουν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (Global Money Week), σεμινάριο - ομιλία με κεντρικό θέμα «ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ».

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου θα είναι η κ. Αΐντα Νίκα, καταξιωμένη επιχειρηματίας και εκπαιδεύτρια με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Επίκεντρο της θεματολογίας θα αποτελέσουν οι δυνατότητες και οι προοπτικές που προσφέρονται από την ενασχόληση με το ηλεκτρονικό εμπόριο στο τομέα των επιχειρήσεων. Επίσης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα λάβει χώρα και ένα διαδραστικό παιχνίδι μη τυπικής μάθησης, που στόχο έχει να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες για την απόκτηση επιχειρηματικών, οικονομικών και μαθηματικών δεξιοτήτων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα