Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ιερισσός: Νέα τουριστική επένδυση 35 εκατ. ευρώ

Οι επενδύσεις στον τουρισμό συνεχίζονται στη Χαλκιδική με αμείωτο ρυθμό και στην περιοχή  Ξηροποτάμι της Ιερισσού, ανάμεσα  στην Τρυπητή και το Δεβελίκι, ετοιμάζεται μια νέα μεγάλη επένδυση 35 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά στην κατασκευή συγκροτήματος prestige και της οποίας φορέας υλοποίησης είναι η Α.Ε. "Ιερισσός Ινβέστμεντ".


Όπως αναφέρει σήμερα η Voria.gr  η εταιρεία φέρεται να είναι μία ακόμη επιχειρηματική πρωτοβουλία των Ρώσων αδελφών Κολέσνικοβ, οι οποίοι έχουν επενδύσει σ την αλυσίδα των Cronwell  στο Sermilia, στα Ψακούδια  και στο Rahoni στη Νέα Σκιώνη.
Οι επενδυτές αγόρασαν από ιδιώτες 120 στρέμματα, πρώτα στη θάλασσα, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα "prestige θέρετρο". 

 

Εκεί κατασκευαστούν δύο συγκροτήματα πολυτελείας, εκ των οποίων το ένα θα έχει μόνο βίλες και το άλλο ένα κεντρικό ξενοδοχείο και βίλες.

 

Στόχος είναι το νέο συγκρότημα να λειτουργήσει μετά από δύο χρόνια, τουλάχιστον η μία από τις δύο μονάδες να τεθεί σε λειτουργία για τη σεζόν του 2019 και η δεύτερη το αργότερο για τη θερινή σεζόν του 2020.

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στη voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα