Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από εξοχικές κατοικίες και τροχόσπιτα στη Χαλκιδική

  • Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 4 ατόμων

  • Είχαν συλληφθεί σε αστυνομικό έλεγχο τον περασμένο Φεβρουάριο και στην κατοχή τους είχαν εντοπισθεί διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

  • Αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 15.000 ευρώ

 


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 42, 43 και 51 ετών, καθώς και ενός 50χρονου ημεδαπού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στον Άγιο Παύλο, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ στην κατοχή τους είχαν εντοπισθεί διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι από το Δεκέμβριο του 2016 έως και το Φεβρουάριο του 2018, ενέχονται σε 18 περιπτώσεις κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.


Στην κατοχή τους εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, ενώ η συνολική λεία τους υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.


Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα