Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ν.Ποτίδαια

Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της «Νέα Ακτή Πόρτες  Α.Ε.» έρχεται να ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της Κασσάνδρας και να φέρει ποιοτικό τουρισμό στην περιοχή

 

Πρόκειται για μια επένδυση της οικογενειακής επιχείρησης με βασικό μέτοχο τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γεράσιμο Μπακογιάννη.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η voria.gr το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στη Ν.Ποτίδαια σε έκταση σχεδόν 27 στρεμμάτων, με 250 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα που αγόρασε η εταιρεία την άνοιξη του 2017, αντί ποσού περίπου 1 εκατ. ευρώ. Η απόσταση μεταξύ του Portes Beach και του νέου ξενοδοχείου είναι πολύ κοντά, καθώς μεσολαβεί μόνο το camping Ουζούνη.

Για την κατασκευή του νέου ξενοδοχείου που θα γίνει σε σχέδια του αρχιτέκτονα Πάνου Πανέτσου, θα επενδυθούν περί τα 14 και πλέον εκατ. ευρώ.

 

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα είναι δυναμικότητας 130 δωματίων και 300 κλινών, χαμηλής δόμησης, με τα δωμάτια να βρίσκονται σε συγκροτήματα οικίσκων που θα αναπτύσσονται γύρω από το κεντρικό κτήριο. Κάθε συγκρότημα θα έχει ανεξάρτητη πισίνα, ενώ θα υπάρχει και μία μεγάλη κεντρική πισίνα στο ξενοδοχείο.

Στο κεντρικό κτήριο, πέραν της υποδοχής στο ισόγειο επίπεδο, θα υπάρχουν οι κοινόχρηστοι χώροι εστιατορίου, μπαρ, χώροι καταστημάτων, ενώ στο υπόγειο θα διαμορφωθεί γυμναστήριο, spa με θερμαινόμενη πισίνα. Στο υψηλότερο επίπεδο θα υπάρχει roof garden φυσικά με θέα προς τη θάλασσα.

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στη voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα