Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιχείρηση της Αστυνομίας στις Καβουρότρυπες για την παράνομη κατασκήνωση

Αυστηροί έλεγχοι για την πάταξη της ελέυθερης κατασκήνωσης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στις Καβουρότρυπες της Σιθωνίας από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης απομακρύνθηκαν οι περισσότερες σκηνές και έχει μείνει ένας μικρός αριθμός, οι οποίες είναι εγκαταλελειμμένες.

Οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής σχεδιάζουν νέες οργανωμένες επιχειρήσεις και φέτος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση σε παραλιακές περιοχές των δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Ν. Προποντίδας.

Σημειώνεται ότι κατά την περσινή περίοδο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων είχαν πραγματοποιηθεί περίπου 290 έλεγχοι τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Κατά τους ελέχους είχαν συλληφθεί 57 άτομα για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση και βεβαιώθηκαν 54 παραβάσεις.
Οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται σςτο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Πηγή:voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα