Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο στην Κρυοπηγή -ΦΩΤΟ-

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ τουριστικό λεωφορείο γνωστής εταιρείας, πιθανότατα από μηχανική βλάβη.

Όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr αυτόπτες, ο οδηγός του λεωφορείου ήταν μόνος του και δεν είχε επιβάτες. Ενώ κινούταν στην επαρχιακή οδό Κασσάνδρας, στο ρεύμα από Πολύχρονο για Κρυοπηγή διαπίστωσε ότι το όχημα είχε πάρει φωτιά και έκανε στην άκρη του δρόμου.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κασσάνδρας που έσπευσε με δύο οχήματα και έσβησε τη φωτιά. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ενώ κάηκε το πίσω μέρος του λεωφορείου. 

halkidikinews.gr

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα