Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανοιχτή επιστολή της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την βουλευτή Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής

Αυτό το ...παγωμένο ενσταντανέ, όπου μία μόνο καρέκλα χωρίζει τις δύο βουλευτίνες Χαλκιδικής, της Κατερίνας Ιγγλέζη του ΣΥΡΙΖΑ και Σωτηρίας Βλάχου της Χρυσής Αυγής, είναι από το μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των ηρωικώς πεσόντων εις την μάχη των Βασιλικών και είναι μάλλον το τελευταίο που τις βλέπουμε μαζί... 

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με ανοιχτή επιστολή της ζητεί την αποπομπή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Σωτηρίας Βλάχου από εκδηλώσεις που συμμετέχει ανά το νομό.  "Στο εξής, η βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είτε θα απαιτούν και θα πετυχαίνουν την αποπομπή της ή δεν θα συμμετέχουν, καταγγέλλοντας την παρουσία της"  λέει η επιστολή της ΝΕ. 

 

"Η σημερινή - απροκάλυπτη πλέον - προσπάθεια πρόκλησης πραξικοπήματος και κατάλυσης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας από την Χ.Α., κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, δεν ήρθε ως "κεραυνός εν αιθρία". Οι ευθύνες της ΝΔ είναι τεράστιες που εδώ και καιρό ανέχεται, θρέφει και ενισχύει την ακροδεξιά ΚΑΙ με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Το χειροκρότημα της βουλευτή της Χ.Α. της Χαλκιδικής Σωτηρίας Βλάχου, στην τοποθέτηση του συναδέλφου της, ξεπερνάει τα όρια ανοχής μας και προκαλεί τα δημοκρατικά ιδανικά όλων των Χαλκιδικιωτών σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, πλην της Χ.Α.

Για πρώτη αλλά όχι για τελευταία φορά, καλούμε τους εκπροσώπους της της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους φορείς και τις συλλογικότητες στη Χαλκιδική που μέχρι σήμερα προσκαλούσαν ή ανέχονταν την παρουσία της στις διάφορες εκδηλώσεις, επιτέλους να την αποκηρύξουν ορθώνοντας το ανάστημά τους απέναντι στον φασισμό που επιβουλεύεται ανοικτά και χωρίς μάσκες πια, τη Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Σε αντίθετη περίπτωση, η Ν.Ε., η βουλευτής μας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής από τώρα και στο εξής, σε παρόμοιες περιπτώσεις είτε θα απαιτούν και θα πετυχαίνουν την αποπομπή της ή δεν θα συμμετέχουν, καταγγέλλοντας την παρουσία της. 

Οι ευθύνες που έχουμε όλοι μας στην προάσπιση της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ευημερίας της χώρας με ενωμένους όλους τους Έλληνες, είναι μεγάλες."

 

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Σωτηρία Βλάχου δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση, αλλά αρκέστηκε να σχολιάσει στα κοινωνικά δίκτυα: " Η απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης ελήφθη ομόφωνα από το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδος"

 

 halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα