Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην Άφυτο, διαφημίζει τη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Ο Γιάννης Αντετοκουμπο βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Άφυτο συμμετέχοντας σε γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς εξάλλου θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού και θα εμφανίζεται στα spot καλώντας το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο πόζαρε για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ για τη φέτα, που θα προβληθεί στην Αμερική, έξω από το παραδοσιακό κτίριο Αλετρα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφύτου. Το σενάριο του γυρίσματος ήθελε τον Γιάννη να διαφημίζει την φέτα, ως ελληνικό προϊόν. 

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον μιλήσουν και αυτός μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα! Τα παιδιά έφεραν μαζί τους και μπάλες του μπάσκετ και του ζήτησαν να τους πει μερικά μυστικά του αθλήματος...

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα