Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια στη Δημοτική κατασκήνωση της Ολυμπιάδας -ΦΩΤΟ-

Αγιασμός των εγκαινίων εψάλη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο, στην Δημοτική κατασκήνωση της Ολυμπιάδας που φιλοξενεί αυτή την περίοδο άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η κατασκήνωση λειτουργεί φέτος από το Δήμο Αριστοτέλη με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εργασίας και θα φιλοξενήσει πάνω 350 παιδιά με αναπηρία!

Παρόντες ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γεώργιος Ζουμπάς, οι Αντιδήμαρχοι Αργύριος Τσακνής και Δημήτριος Ψιλιάγκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιωάννης Δουλάκης, η Ελένη Στυλιανού Πρόεδρος της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η Ελένη Χατζόγλου Διευθύντρια του Παραρτήματος του Κέντρου Άγιος Δημήτριος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, γονείς και φίλοι των κατασκηνωτών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του Δεσπότη και των καλεσμένων στις άρτιες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

Να ενημερώσουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής παιδιών στην κατασκήνωση θα κατατίθενται έως 25 Ιουλίου, είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου, στη διεύθυνση Δημαρχείο Ιερισσού, Αγίου όρους 2, Ιερισσός 63075, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα ούτως ώστε, όλες οι ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι, όσοι βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας, άστεγοι, ομάδες που ανήκουν σε πληθυσμιακές μειονότητες σε κρίση κλπ) να ενθαρρυνθούν και να επιλεγούν κατά προτεραιότητα. Η επιλογή θα γίνει από το Δήμο Αριστοτέλη και τους υπευθύνους του κατασκηνωτικού προγράμματος και έως τις 25-07-2018 θα ενημερωθούν όλοι οι κατασκηνωτές για την επιλογή τους. Θα προτιμηθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε τέσσερις (4) κατασκηνωτικές περιόδους, η διάρκεια κάθε μιας θα είναι δέκα (10) ημέρες και οι πρώτες τρεις θα αφορούν αποκλειστικά τη φιλοξενία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Η κατασκηνωτική περίοδος για τους μαθητές των σχολείων είναι μία (1) και θα διαρκέσει:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Δ’ από 06/08/2018 έως 16/08/2018

· Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι από 6 έως 16 ετών

· Η οικονομική συμμετοχή ανά παιδί ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα