Σάββατο, 25 Απριλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Όρμος Παναγίας: Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση ιστιοπλοϊκού σκάφους

Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη, στο ιστιοπλοϊκό σκάφος «MILENA» σημαίας Ολλανδίας, στη Σιθωνία.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Φυλακίου Όρμου Παναγιάς του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού στο ανωτέρω σκάφος στη μαρίνα «ΛΑΤΟΥΡΑ» δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, στο οποίο επέβαιναν έξι (06) αλλοδαποί, διαπιστώθηκε ότι τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης, χωρίς το σκάφος να κατέχει την απαιτούμενη εκ του Νόμου 4256/2014 άδεια.

 

Επιπλέον κατά τη διενέργεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το «MILENA» διαφημιζόταν σε ιστοσελίδα προς εκναύλωση με σκοπό την εκτέλεση πλόων αναψυχής.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, στο πλαίσιο εφαρμογής του ανωτέρω Νόμου , απαγορεύτηκε ο απόπλους του «MILENA», ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.


Την Κυριακή 26 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 14:00 θα διεξαχθεί στα Ν. Μουδανιά η 2η δεξιοτεχνία κλασικών αυτοκινήτων.
Μετά τη Δεξιοτεχνία στις 15:00: Έκθεση οχημάτων στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα