Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καταρρακτώδης βροχή στον Πολύγυρο -ΦΩΤΟ-

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και την πρώτη μέρα του Αυγούστου και τα μπουρίνια ενέσκηψαν πριν το μεσημέρι στον Πολύγυρο.

Από την έντονη βροχόπτωση πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σε πολλές περιοχές σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.

Ο Δ/κτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Δημήτρης Καρασαββίδης, μιλώντας στο halkidikinews.gr ανέφερε ότι η υπηρεσία δέχτηκε 25 κλήσεις για απάντληση υδάτων, ωστόσο οι 15 απ' αυτές ήταν για υπαίθριους χώρους.

 

 

Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και σε περιοχές της Ορμύλιας, ενώ από τη 1 το μεσημέρι βρέχει και στην Κασσάνδρεια.

«Ήδη έχω ενημερώσει την προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας και τον αντιδήμαρχο έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα μηχανήματα έργου, όπου χρειαστεί να καθαρίζουν τις φερτές ύλες. Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Μόλις σταματήσει, τα μηχανήματα θα βγουν να καθαρίσουν το οδικό δίκτυο από φερτές ύλες και να αποκαταστήσουν βλάβες άμεσα ώστε να υπάρχει κυκλοφορία. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι ζημιές έχουν προκληθεί, αν έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε σπίτια και κατοικίες, ώστε να στείλουμε επιτροπές» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης.

 

φωτο: Εύη Βλασακίδου

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα