Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατεδάφισαν την περίφραση στην Κασσάνδρα -ΦΩΤΟ-

Ο Δήμος Κασσάνδρας προχώρησε σήμερα το πρωί στην κατεδάφιση περίφραξης στην περιοχή Γκατζουρέικα της παλιάς επαρχιακής οδού Πολύχρονου - Χανιώτης προκειμένου να δημιουργηθεί δίοδος προς την παραλία.

 

"Σήμερα κάναμε την αρχή, με την διάνοιξη της πρώτης πρόσβασης προς τη θάλασσα.Από το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσουν περισσότερες παρεμβάσεις" ανέφερε ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης που ήταν παρών στη διαδικασία κατεδάφισης. Εκεί βρέθηκε και  η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Παπαματθαίου.

Η ημερομηνία για την κατεδάφιση είχε οριστεί από τη Διεύθυνση της Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και ο δήμος Κασσάνδρας συνέβαλε με τη διάθεση συνεργείου και μηχανημάτων για τη διάνοιξη της διόδου.

Για τη διάνοιξη της περίφραξης είχαν προσφύγει κάτοικοι στη δικαιοσύνη, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι στη μεγάλη πυρκαγιά του 2006 στην Κασσάνδρα δεν υπήρχε πρόσβαση στην παραλία και χρειάστηκε πολλοί από αυτούς να μεταβούν σε κοντινό ξενοδοχείο για να σωθούν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα