Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

4η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών Γεύσεων στην Ιερισσό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών Γεύσεων στην Ιερισσό 02 έως 05 Αυγούστου 2018

Στο πλαίσιο δράσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προβολής των προϊόντων του νομού, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 02 έως 05 Αυγούστου 2018, η 4η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών Γεύσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού.



Με την παρουσία πολυάριθμων ξένων αλλά και Ελλήνων επισκεπτών, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με επαγγελματικό στήσιμο και άψογη οργάνωση, 17 επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της ξενοδοχεία της περιοχής, μεταφέροντας Έλληνες και ξένους τουρίστες από τα ξενοδοχεία στον χώρο της έκθεσης.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου από το περίπτερό του.


Την έκθεση πλαισίωσαν καθημερινά εκδηλώσεις καλλιτεχνικών σχημάτων και μαγειρικής παραδοσιακών εδεσμάτων από αγνά υλικά της Αριστοτελικής γης και της Αθωνικής Πολιτείας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού για την άριστη συνεργασία για την υλοποίηση της έκθεσης.

Ο κος Κουφίδης δήλωσε: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες των Χαλκιδικιώτικων προϊόντων και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα θετικά σχόλια που αποκομίσαμε από τους επισκέπτες της έκθεσης. Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης και στη συνολική προβολή της περιοχής μας ως έναν ιδανικό και πολυδιάστατο προορισμό.»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα