Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διακοπές νερού στην Ορμύλια

Διακοπές νερού παρατηρούνται σε πολλά νοικοκυριά της Ορμύλιας και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία στους κατοίκους. 

 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Γιώργο Ματέα, χθες το βράδυ η κύρια υποβρύχια αντλία σταμάτησε να λειτουργεί λόγω σοβαρής βλάβης με αποτέλεσμα η εφεδρική να μην επαρκεί για τις ανάγκες ύδρευσης.

 

Έτσι νωρίς το πρωί και αφού άδειασαν οι δεξαμενές σημειώθηκε διακοπή νερού στο μεγαλύτερο τμήμα του χωριού. Μόλις έγινε αντιληπτή η βλάβη μπήκε σε λειτουργία και η τρίτη γεώτρηση, η οποία είναι μικρότερης δυναμικότητας. 

 

Ο κ. Ματέας επισημαίνει:  "Επειδή όμως η κατανάλωση είναι αυξημένη και οι δεξαμενές χωρίς απόθεμα, η αποκατάσταση της υδροδότησης γίνεται σταδιακά από τα νότια πεδινά του οικισμού προς τα ψηλότερα σημεία. Κάνω έκκληση σε όσους έχετε νερό στις βρύσες να το ξοδεύετε μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες σας τις επόμενες ώρες, για να μπορέσουν να γεμίσουν οι αγωγοί και στα υψώματα και να επανέλθει η κανονικότητα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα