Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Είχε την κάνναβη σε γλαστράκια -Συλλήψεις δύο ατόμων

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική δύο Έλληνες ηλικίας 65 και 53 ετών, κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 

 

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο 53χρονος στην περιοχή της Καλαμαριάς και σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 53,8 γραμμαρίων, τις οποίες παρέλαβε προηγουμένως από την οικία του 65χρονου.

 

Στη συνέχεια εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο νησί Δρένια, απέναντι από την Ουρανούπολη, ο 65χρονος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην παραπάνω οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε σε πλαστικά δοχεία στο μπαλκόνι, καθώς επίσης ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 887,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα