Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες επισκευής στους δρόμους της Χαλκιδικής από την Περιφέρεια

Eργασίες επισκευής και συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής θα υλοποιήσει τα επόμενα δύο χρόνια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από σχετική απόφαση της οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εργασίες θα υλοποιηθούν στις επαρχιακές οδούς της  Κασσάνδρας και Σιθωνίας, στο δρόμο Πολυγύρου – Ιερισσού και Ιερισσού – Ουρανούπολης, όπου εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα διαθέσει ποσό  5 εκατομμυρίων ευρώ, για εργασίες βελτίωσης και επισκευής σε πάνω από 500 χλμ. οδικού δικτύου.


Ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής, Δημήτρης Τζηρίτης, ανέφερε ότι το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής είναι απαρχαιωμένο και δεν έχουν γίνει ουσιαστικές συντηρήσεις μέχρι τώρα, λόγω έλλειψης κονδυλίων.
 

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα