Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχονται νέες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στη Χαλκιδική

Σειρά από κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στη Χαλκιδική προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο.

 

Στο στόχαστρο μπαίνουν 53 ακίνητα σε δασικές εκτάσεις και 263 στον αιγιαλό, τα οποία έχουν ήδη καταγραφεί, όπως δήλωσε στο ΡΘ ο αν. υπουργός. «Οι κατάλογοι έχουν σταλεί στο υπουργείο από την αποκεντρωμένη διοίκηση. Η χρηματοδότηση για τις κατεδαφίσεις έχει εξασφαλιστεί. Δεν θα περιμένουμε» τόνισε ο κ. Φάμελλος.

 

Όπως είπε μάλιστα στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα ακίνητα σημειώνοντας ότι η χαρτογράφηση των αυθαιρέτων στην Κ. Μακεδονία έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τον κ.Φάμελλο σε δασικές περιοχές έχουν καταγραφεί συνολικά 372 αυθαίρετα. Ενδεικτικά αναφέρθηκε σε 53 στη Χαλκιδική, 43 στην Πέλλα, 36 στην Πιερία, 18 στην Ημαθία και 45 στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε ότι αφορά στον αιγιαλό έχουν καταγραφεί 62 στη Θεσσαλονίκη, 263 στη Χαλκιδική και 39 στην Πιερία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα