Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τα χιόνια απόψε ήρθαν από τη ... θάλασσα - Στα λευκά τα Ν.Μουδανιά

N.MΟΥΔΑΝΙΑ 00.30

Στα λευκά έχουν ντυθεί οι περιοχές της νότιας Χαλκιδικής, καθώς το κύμα του χιονιά ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα!

Λόγω της έντασης της χιονόπτωσης  στα Νέα Μουδανιά το έχει στρώσει. Χιονίζει στα χωριά της Κασσάνδρας και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην επαρχιακή οδό Κασσανδρείας – Φούρκας γιατί λόγω του χιονιού ο δρόμος είναι ολισθηρός.

Χιονίζει επίσης στη νότια Σιθωνία, ενώ πριν λίγο άρχισε να χιονίζει και στον Πολύγυρο και στο Παλαιοχώρι.  

Επειδή η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. 

 

halkidikinews.gr

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα