Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μεγάλη πυρκαγιά στη Σιθωνία -ΦΩΤΟ-

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη Σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη Σάρτη.

Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή Πλατανίτσι . Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή βοήθησαν τη φωτιά να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα.

 

Στις 8 το πρωί η φωτιά πλησίασε πάνω από τη Σάρτη και λόγω του καπνού δόθηκε εντολή από την Πυροσβεστική να εκκενωθούν τα σπίτια και οι εξοχικές κατοικίες που βρίσκονται από την πάνω πλευρά του δρόμου, προς το δάσος. Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου - Σάρτης.

 

Όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Χαλκιδικής κατευθύνονται στα μέτωπα, ενώ ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης που συντονίζει την κατάσβεση, ανέφερε στο halkidikinews.gr ότι έχει ζητήσει να πετάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα καναντέρ στο σημείο. 

 

Επιχειρούν 18 οχήματα της πυροσβεστικής με 40 άνδρες. Εκσκαπτικά του Δήμου Σιθωνίας συμβάλλουν στο να περιοριστεί η φωτιά, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα