Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές σε επιχειρήσεις και αποθήκες στη Χαλκιδική

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, κλοπές από επιχειρήσεις και αποθήκες στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 54 και 45 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού από τον Απρίλιο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2018, διέπραξαν συνολικά 5 κλοπές από επιχειρήσεις και αποθήκες, παραβιάζοντας τις εξωτερικές περιφράξεις και αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία, μέταλλα και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των αντικειμένων που αφαίρεσαν εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 30.000 ευρώ, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα