Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας Ατόμων με Αναπηρία

Ο Δήμος Ν.Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. “Εσύ στην Ευρώπη”, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΑμΕΑ) 2018 με τίτλο: "Εγώ εκφράζομαι, Εσύ συνεργάζεσαι, ΜΑΖΙ δημιουργούμε".

"Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τις ομιλήτριες της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την τρίτη μέρα κυρίες Λασκαρίδου Αικατερίνη παιδαγωγός ειδικής αγωγής, Κουκαλιώτη Άννα Χριστίνα κοινωνική λειτουργός και Κάρτζια Αναστασία λογοθεραπεύτρια, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Χαλκιδικής καθώς και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, του 2ου, του 3ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών και του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών για τη συμμετοχή τους" ανέφερε ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα