Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινάει η κατασκευή νέων παιδικών χαρών στο Δήμο Πολυγύρου

Μετά το ξεκίνημα των εργασιών για την κατασκευή της κεντρικής παιδικής χαράς επί της οδού Γ. Σεφέρη στον Πολύγυρο, ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και υπεγράφη με την ανάδοχο εταιρεία «ΕΡΜΗΣ Μ.Ι.Κ.Ε» , η κατασκευή, ανακαίνιση των υφισταμένων και λειτουργία δεκαπέντε (15) νέων παιδικών χαρών για το Δήμο Πολυγύρου.

 

Ειδικότερα προβλέπεται να κατασκευασθούν για τη Δημοτική Ενότητα ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, παιδικές χαρές στο Πάρκο Ηρώων, στην Όλυνθο, στον Ταξιάρχη, στα Βράσταμα, στον Άγιο Πρόδρομο, στη Γερακινή και στο Παλαιόκαστρο.

 

Για τη Δημοτική Ενότητα ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ στα Δουμπιά, στη Βάβδο και στο Γαλαρινό. 

 

Για τη Δημοτική Ενότητα ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ στη Μαραθούσα, στην Κρήμνη και στο Γεροπλάτανο.

 

Για τη Δημοτική Ενότητα ΟΡΜΥΛΙΑΣ στο Βατοπέδι και στα Ψακούδια.

 

Τέλος, είναι σε εξέλιξη οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών στις περιοχές, 6 Βρύσες Πολυγύρου, Γαλάτιστας, παλαιόχωρας, Μεταμόρφωσης, Σανών, Κελιού, Ορμύλιας και Πλανών.

Στόχος μας είναι να υπάρξουν ασφαλείς κι πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε όλα τα χωριά του Νέου Δήμου Πολυγύρου. Κύριο μέλημά μας η ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα