Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

"Έφυγε" ο Τζάκι, ο αστυνομικός σκύλος της Χαλκιδικής

Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε σήμερα τους άνδρες της Αστυνομίας στη Χαλκιδική και όχι μόνο. Ο Τζάκι, ο αστυνομικός σκύλος της Χαλκιδικής έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

 

Για 7 χρόνια προσέφερε την πολύτιμη βοήθεια του στον καθημερινό αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, ως αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Χαλκιδικής.

 

Μάλιστα μετά την "αποστρατεία" του συνέχισε να προσφέρει! Ήταν ο πρώτος βετεράνος αστυνομικός σκύλος που εκπαιδεύτηκε ως σκύλος βοηθός συνεδριών για άτομα τρίτης ηλικίας και παιδιά με αναπηρίες.

 

"Δεν θα σε ξεχάσουμε! Ευχόμαστε καλό κουράγιο στον αστυνομικό συνοδό για την απώλεια ενός πιστού φίλου και συνεργάτη!" αναφέρει το μήνυμα στην σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα